Porsche Bucuresti Nord

Porsche Bucuresti Nord

Principiile noastre

Pe parcursul celor 60 de ani de la înființare, Porsche Holding și-a creat o reputație remarcabilã în cele peste 20 de state europene, în China și în America de Sud. Porsche Inter Auto Romania Srl este o filialã prezentã în Romania și are 5 puncte de lucru în care își desfãșoarã activitatea de comerț cu amãnuntul. Responsabilitatea socialã și un standard etic ridicat au transformat Porsche Inter Auto în ceea ce este în prezent: cea mai mare rețea de comerț cu amãnuntul din Europa în sectorul automobilelor.

În calitate de societate care își desfãșoarã activitatea la nivel global, compliance înseamnã pentru Porsche Inter Auto cã angajații, pe lângã legislația în vigoare, respectã și alte principii morale care depãșesc cu mult limitele instituite prin reglementãri. Aceste principii sunt sintetizate în cadrul regulilor proprii de conduitã ale societãții (Code of Conduct). Fãrã îndoialã cã acestea sunt aplicabile pentru toate nivelurile din cadrul concernului și toate țãrile în care își desfãșoarã activitatea Porsche Holding.

Porsche Holding se angajează să respecte toate legile și regulamentele interne și să acționeze ca partener de afaceri responsabil și membru al societății noastre. Aceasta, desigur, include angajamentul nostru ferm de a corecta principiile și politicile.

Ce înseamnă Conformitatea?

Conformitatea înseamnă respectarea tuturor legilor, regulamentelor și normelor interne aplicabile. Conformitatea definește cadrul legal și are ca scop prevenirea încălcărilor înainte ca acestea să aibă loc.

La ce se referă Integritatea?

Integritatea înseamnă să faci ceea ce este corect pe baza propriei convingeri - acționând responsabil față de societate, față de partenerii de afaceri și ca membru al societății noastre. De aceea integritatea și conduita conformă nu sunt doar aspecte la care aspiră societatea noastră - mai degrabă considerăm integritatea și conformitatea ca fiind componente esențiale ale culturii noastre corporatiste.

https://www.porsche-holding.com/en/company/compliance-integrity/principles

Cod de conduitã


Sistemul pentru avertizori integritate / Whistleblower system
 

Respectarea legilor şi procedurilor interne reprezintă o prioritate maximă în cadrul Volkswagen. Doar dacă regulile şi standardele sunt respectate, putem evita daune aduse societăţii noastre, angajaţilor şi partenerilor noştri de afaceri. In consecinţă, abaterile trebuie recunoscute rapid, procesate şi remediate imediat.   

 

Acest lucru necesită o atenţie sporită din partea fiecăruia şi disponibilitatea de a raporta posibilele încălcări grave ale reglementărilor în baza unei suspiciuni rezonabile. Apreciem de asemenea primirea de asftel de informaţii din partea partenerilor comerciali, clienţilor şi a altor terţi. Rapoartele către Oficiul pentru Investigare pot fi efectuate în orice moment şi în orice limbă. 

 

Sistemul avertizorilor de integritate (Whistleblower system) garantează cea mai mare protecţie posibilă a avertizorilor(denunţătorilor) şi a persoanelor implicate. O investigaţie se iniţiază numai după o examinare foarte atentă a faptelor şi în baza unei suspiciuni rezonabile a unei încălcări grave a reglementărilor. Va exista confidenţialitate strictă pe tot parcursul procesului de investigaţie. Informaţiile vor fi prelucrate independent, imparţial, prompt şi confidenţial.  

 

Cum pot raporta incalcările grave? 

 

Email contact local  

 puteti adresa pe plan local către responsabilul desemnat pentru întrebări referitoare la aspecte legate de Sistemul avertizorilor de integritate prin intermediul următoarei adrese de e-mail:  whistleblower@porsche.ro 

Linie telefonică 24/7

Puteţi raporta informaţii  non-stop prin intermediul următorului  număr internaţional gratuit:  +800 444 46300 *.

 

Sistemul pentru avertizori integritate / Whistleblower system

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.